Studentavslutning

Det er siste uka på Fontenehuset for barnevernstudenten Natalie og sosionomstudenten Ingrid, og i den anledning ble det mandag 11.12 arrangert lussekattebaking på kjøkkenet.

En liten gjeng med studentene og noen medlemmer tok turen for å handle inn alle ingrediensene.

Bakingen var preget av god stemning, latter og ikke minst kokker som knapt har laget lussekatter før. Vi vil likevel si at resultatet var mer enn godkjent og et medlem sa at det var de beste lussekattene de hadde smakt.

På Luciadagen 13. desember hadde vi en koselig frokost med rundstykker, godt pålegg og lussekatter.

«De siste 10 ukene har gått så utrolig fort og jeg kan ikke tro praksisperioden allerede er over. Fontenehuset Fredrikstad er en helt unik plass og jeg kjenner meg takknemlig og heldig over å ha vært her de siste månedene. Helt fra starten ble jeg tatt godt i mot av alle på huset og i løpet av tiden her har jeg lært mye og blitt kjent med utrolig mange fine mennesker. Det blir trist å dra herfra.»

- Natalie

«Fontenehuset Fredrikstad, altså for en fin praksisplass! Disse 10 ukene har gått så fort og jeg kan ikke skjønne hvor tiden har blitt av. Jeg er så takknemlig for at jeg fikk muligheten til å være her hos dere, og jeg kommer til å savne alle dere fine menneskene som jeg har blitt så heldig å bli kjent med<3 Tusen takk for at dere tok meg imot med åpne armer, og har gjort praksisperioden min helt fantastisk.»

-  Ingrid

Forrige
Forrige

Cato

Neste
Neste

Fagdag i regi av Psykt Bra Mangfold