Celine S


For litt siden startet vi en vindusblogg - der alle som ønsker kan skrive litt om seg selv. Det Celine S skrev ble vi enige om at kunne brukes som en medlemshistorie også, så her er den!


Hei på deg, her er litt om meg <3

Jeg er en jente som sliter/har slitt med depresjon og sosial angst.

Den sosiale angsten har jeg hatt i mange år, men det var ikke før for 1,5 år siden at jeg fikk diagnosen. Jeg gikk mange år og lurte på hva som var galt med meg, så når jeg fikk denne diagnosen fikk jeg endelig puste igjen.

Og for ca 1 år siden ble jeg introdusert for Fontenehuset, noe som har vært med på å hjelpe meg MYE. Dette huset har blitt mitt andre hjem, det har gitt meg masse håp, lykke og muligheter.

Derfor være takket Fontenehuset, Snuplassen, Blå Kors og min kjære Nav-veileder føler jeg endelig at jeg er på rett vei og har en meningsfull fremtid <3

- Celine S


Celine gjør ellers mye her på huset. Hun er mye med på Ung på huset-samlingene på tirsdager der hun bidrar mye til et godt gruppemiljø i gjengen, og er med på blant annet forberedelser av og gjennomføring av vår nye satsning Møtepunkt Ung. Celine lager også de vakreste bursdagskort, alltid med en liten hilsen bakpå, som for eksempel; “You`re Shrimply The Best”, “Muffin Compares To You” & “You Rock” <3 - alltid med illustrasjoner som passer til.

Utenom huset så har Celine vært på arbeidstrening gjennom Blå kors på Barnas Stasjon. Nå har hun meldt seg som frivillig gjennom Blå Kors, har registrert seg som støttekontakt, og planlegger skole til neste år.

Helt til slutt har Celine disse ordene å dele med deg;

“Alt ordner seg til slutt ! <3”

Forrige
Forrige

Møtepunkt Ung

Neste
Neste

Vi må redde Fontenehuset Fredrikstad